M       E      N     S      W      E      A      R

Smeepoort menswear
Donkerstraat 19

3841 CA  HARDERWIJK


T: (0341) 41 22 31
F: (0341) 41 22 31
E:
Info@Smeepoortmenswear.nl

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Laatste update: 04 september 2021

HOME

OVER ONS

Even voorstellen
Winkelimpressie
Media
Facebook


MERKEN

Alan Red
Baileys

BB Chum
Born with Appetite

Cabano

Club of Comfort
Digel
Falke

Fellows United

Gabbiano

Gant
Gardeur
Giordano

Haze&Finn
Ledûb
Olymp
Tenson


COLLECTIE

Mannenmode
Bedrijfskleding
Accessoires
Nieuw!

SERVICE

Punten-
spaarsysteem

Eigen coupeuse
Strijkservice
Afspraak
maken

Tips


WEBSHOP

Alan Red
Baileys
BB Chum
Cabano

Fellows United

Gabbiano

Gant
Giordano

Haze&Finn
Ledûb
Olymp

Tenson

CONTACT

Collectie

• NIEUW!


OLYMP 24/SEVEN shirts

Comfortabel als een T-shirt. Stijlvol als een overhemd. Het OLYMP 24/SEVEN shirt. Dankzij het actief ademende, sneldrogende, elastische, gemakkelijk te strijken en geurremmende materiaal is dit een echte all-rounder. De perfecte symbiose van stijl en comfort. Ready to wear- voor elke gelegenheid!


2010-OLYMP.mp4

BB-Chum

Limited edition trendy en hippy overhemden in een genummerde oplage van hooguit 149 stuks per dessin. Ht zijn overhemden met kleurrijke prints die varieren van bloemen, retro motieven en stippen. Ales is mogelijk. De shirts zijn gemaakt van een mooie kwaliteit 100% katoen en zijn makkelijk te strijken. Leuk te combineren onder een colbert of leuk casual op een jeans.

Alan Red boxer

Voor het verkrijgen van hygiëne, bescherming en frisheid is het frontale inzetstuk behandeld met antimicrobiële zilverion technologie; genoemd ZILVER PLUS. Langdurig effect voor ongeveer 50 wassingen, huidvriendelijk en natuurlijk, dit ondergoed heeft ook een perfecte pasvorm om iedere dag te dragen. Met 70 jaar ervaring in het produceren van de fijnste katoen garen, kennen we het ondergoed van binnen en buiten. Standaard in de collectie zijn zwart en wit en daarnaast zijn er 3 kleuren die per seizoen wisselen.


OGB Design

Mix & Match
Mix & Match biedt extra service, Mix & Match: een passend pak! Maatverschil in colbert of broek, geen probleem, u vindt bij ons de oplossing. Ook leent het Mix & Match programma zicht voor de zakelijke markt. zoals taxibedrijven, autodealers, verzekeringsbedrijven. Bedrijven waar het belangrijk is voor de herkenbaarheid, dat de werknemers hetzelfde gekleed gaan.

Het combineren van pantalons, colberts en gilets in een comfortabele en degelijke stretch uitvoering. De beschikbare kleuren zijn donkerblauw en antraciet. Er wordt gewerkt met een voorraad-programma, wat betekent dat zo veel mogelijk kleding op voorraad is en zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Verder is er ook nog keuze uit diverse andere kleuren en dessins.