M       E      N     S      W      E      A      R

Smeepoort menswear
Donkerstraat 19

3841 CA  HARDERWIJK


T: (0341) 41 22 31
F: (0341) 41 22 31
E:
Info@Smeepoortmenswear.nl

HOME

OVER ONS

Even voorstellen
Winkelimpressie
Media
Facebook


MERKEN

Alan Red
Baileys

BB Chum
Born with Appetite

Cabano

Club of Comfort
Digel
Falke

Fellows United

Gabbiano

Gant
Gardeur
Giordano

Ledûb
Olymp
State of Art

Tenson


COLLECTIE

Mannenmode
Bedrijfskleding
Accessoires
Nieuw!

SERVICE

Punten-
spaarsysteem

Eigen coupeuse
Strijkservice
Afspraak
maken

Tips


WEBSHOP

Alan Red
Baileys
BB Chum
Cabano

Fellows United

Gabbiano

Gant
Giordano

Ledûb
Olymp

State of Art

Tenson

CONTACT

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Laatste update: 20 maart 2022

Collectie

• NIEUW!

STATE OF ART

State of Art brengt sinds 1987 het beste uit verschillende tijdperken samen

in collecties die door stijlbewuste mannen worden gewaardeerd.

Wij identificeren de iconische mode die ten grondslag ligt aan de

hedendaagse look, voegen er originele trend details aan trendy details aan toe, en verbeteren het met behulp van de nieuwste kwaliteitsstoffen.

Het resultaat: hedendaagse, karakteristieke mode geworteld in geliefde

Voorgangers. Onderling op elkaar afgestemde collecties voor een complete moderne look. Elk seizoen. Subtiel eigenwijs. Moeiteloos elegant en zelfverzekerd. This is the evolution of menswear


BLEUFIELDS

Kiezen? Niet van deze tijd. Mannen willen meer voor minder. Fashion van nu, goede en duurzame kwaliteit, een scherpe prijs. Je wilt het allemaal. En dat is wat je krijgt. BleuFields Menswear presenteert een stijvolle collectie lekker zittende kleding waarbij niet is bezuinigd op kwaliteit. Dankzij jarenlange ervaring in fashion weten we deze collectie toch betaalbaar te houden. BleuFields heeft deze kennis ingezet om een gebalanceerde collectie kleding te ontwikjkelen waar je niet omheen kunt. Great Fashion fot a great price. That’s Smart Buy.OLYMP 24/SEVEN shirts

Comfortabel als een T-shirt. Stijlvol als een overhemd. Het OLYMP 24/SEVEN shirt. Dankzij het actief ademende, sneldrogende, elastische, gemakkelijk te strijken en geurremmende materiaal is dit een echte all-rounder. De perfecte symbiose van stijl en comfort. Ready to wear- voor elke gelegenheid!


2010-OLYMP.mp4

BB-Chum

Limited edition trendy en hippy overhemden in een genummerde oplage van hooguit 149 stuks per dessin. Ht zijn overhemden met kleurrijke prints die varieren van bloemen, retro motieven en stippen. Ales is mogelijk. De shirts zijn gemaakt van een mooie kwaliteit 100% katoen en zijn makkelijk te strijken. Leuk te combineren onder een colbert of leuk casual op een jeans.

Alan Red boxer

Voor het verkrijgen van hygiëne, bescherming en frisheid is het frontale inzetstuk behandeld met antimicrobiële zilverion technologie; genoemd ZILVER PLUS. Langdurig effect voor ongeveer 50 wassingen, huidvriendelijk en natuurlijk, dit ondergoed heeft ook een perfecte pasvorm om iedere dag te dragen. Met 70 jaar ervaring in het produceren van de fijnste katoen garen, kennen we het ondergoed van binnen en buiten. Standaard in de collectie zijn zwart en wit en daarnaast zijn er 3 kleuren die per seizoen wisselen.

OGB Design

Mix & Match
Mix & Match biedt extra service, Mix & Match: een passend pak! Maatverschil in colbert of broek, geen probleem, u vindt bij ons de oplossing. Ook leent het Mix & Match programma zicht voor de zakelijke markt. zoals taxibedrijven, autodealers, verzekeringsbedrijven. Bedrijven waar het belangrijk is voor de herkenbaarheid, dat de werknemers hetzelfde gekleed gaan. Het combineren van pantalons, colberts en gilets in een comfortabele en degelijke stretch uitvoering. De beschikbare kleuren zijn donkerblauw en antraciet. Er wordt gewerkt met een voorraad-programma, wat betekent dat zo veel mogelijk kleding op voorraad is en zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Verder is er ook nog keuze uit diverse andere kleuren en dessins.